You are currently viewing 🇧🇦🫶Obilježavanje Dana državnosti BiH🫶🇧🇦

🇧🇦🫶Obilježavanje Dana državnosti BiH🫶🇧🇦

Danas je za sve nas bio poseban dan! Mnogo je toga rečeno i već čuveno o ovom danu, ali se svake godine rađa nova ideja i potreba da se ponovo izgovore velike riječi ljubavi, poštovanja i slave.
Naša škola se uvijek trudila da na najbolji način obilježi ovaj važan dan za sve nas. Svi osjećamo veliku odgovornost prema očuvanju svoje domovine, a ona se čuva širenjem znanja, njegovanjem jezika, historije, običaja i obilježavanjem najvažnijih datuma u njenoj bogatoj historiji!
Danas je našom školom zamirisao miris bosanske kuće, priče, pjesme, sevdaha. Na najljepši način, svoje talente su sa nama podijelili naši učenici, pokazavši nam i ovaj put da vrijedi biti uz njih i uvijek tu sa njima. Oni su cvjetovi bosanskih avlija i naslijeđe koje ostaje da čuva i voli svoju domovinu.
Naša škola je uvijek na najbolji način predstavljala rad svojih učenika i nastavnika. Veza škole i kulture, kao i tradicije je neraskidiva, zato je ona uvijek bila rasadnik talenata, lijepe riječi, ali i pjesme.
Povodom ovog velikog praznika, danas je održana priredba za roditelje naših učenika , uposlenike i drage goste. Svi su uživali u pjesmi, recitalima i glumi naših mališana.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim dolaskom doprinijeli potpunom užitku i veličanju praznika naše domovine. Idemo dalje posipati staze naše zemlje zvijezdama! ❤️🙂😉
🇧🇦Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine🇧🇦

Komentariši